Gå til hovedindhold
Corona

Corona

Sådan forholder vi os til Corona

Reglerne er skærpet her i det nye år 2021 og FDM Sjællandsringen følger selvfølgelig alle myndighedernes retningslinjer under Corona. 

Vi kører vores certifikat kurser under AMU samt andre samfunds kritiske kurser.

Andre kurser afvikler vi så vore kursister kan være i deres egen bil under hele kurset. Instruktørens oplæg foretages via Teams. Ipad's med teams kan lånes under kurset.

Vi holder fortsat åbent på telefonen fra kl. 08:00-15:30 mandag til torsdage og fredag fra kl. 08:00-15:00.

 

Kantine område

I følge myndighederne retningslinjer skal der benyttes mundbind i vores kantine område. Husk derfor at medbringe mundbind! Mundbind kan købes i receptionen for 5.00 kr.  .

 

Køreskoler

Alt undervisning til almindelig bil (kategori B) er ifølge myndighedernes retningslinjer åbnet igen fra og med den 6/4-2021. 

Betingelserne i forbindelse med åbningen fremgår af ”Bekendtgørelse Nr. 2021/573: Bekendtgørelse om genåbning og restriktioner, krav om mundbind m.v. og coronapas for køreundervisning og køreprøver i forbindelse med håndtering af covid-19”.


Heraf fremgår bl.a.:


• at eleverne skal benytte mundbind/visir


• at de skal fremvise Coronapas der max. er 72 timer gammelt.

 

Arrangementer, events og køretekniske kurser

Vi følger myndighedernes retningslinjer iht. afstand, hygiejne og forsamlingsforbud - også i kantinen. 

Vi kan afholde specielle Corona kurser, hvor den teoretiske undervisning foregår på teams :-). Har du spørgsmål til et event eller kursus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 13 61 00. 

Diverse

Vi har stillet ekstra håndvask udenfor hovedindgangen og har håndsprit i alle lokaler og i alle køretøjer, som vores kunder skal benytte.