Gå til hovedindhold
Nyheder

Nyheder

FDM forsikring

Vigtig kåring for FDM

Det er altid fantastisk med en placering i top, men det er endnu mere tilfredsstillende at beholde den, mener administrerende direktør i FDM, Thomas Møller Thomsen...

Se mere på FDMs hjemmeside.

Sportscar Event på FDM Sjællandsringen

Sportscar Event på FDM Sjællandsringen

Ved arrangementet kan publikum købe sig til en plads på passagersædet i en eller flere af ca. 60 sportsvogne. På billederne herunder kan du se nogle af de biler, du kan købe en tur i, og hvad det koster. (Fotograf: Flemming Haslund)

Anden del af Sportscar Event foregår på FDM Sjællandsringen søndag d. 19. september 2021 fra kl. 09 til 16. Entré 50 kr.

Se mere på SportscarEvent.dk

Nye bilafgifter kan koste bilkøbere dyrt

SKAT er ikke klar til de nye bilafgifter. Bilkøber risikerer at betale for høj registreringsafgift frem til sommer, inden de kan få penge tilbage. Uholdbart, mener FDM, der har udarbejdet et skriftligt forbehold, som sikrer mod prisstigninger ved ændring af nye bilafgifter.

Salg af elbiler 2020

Danskernes lyst til at købe ny bil i 2020 trodsede samfundets månedlange nedlukning. Blot 13 procent faldt det samlede salg af personbiler i corona-året. Meget tæt på 200.000 nye personbiler fik nummerplade på i det forgange år.

Det skal ses i forhold til, at 2019 blev den største bilårgang i danmarkshistorien.

Forårets voldsomme fald blev til dels udlignet af et ekstraordinært stort bilsalg i december. Næsten 23.000 biler blev indregistreret i december – en stigning på 40 procent i forhold til julemåneden 2019.

December-salget blev ikke blot ekstraordinært stort, det var også ekstraordinært i sin sammensætning.

Se mere på FDM's hjemmeside her

 

Vinterdæks test

De bedste vinterdæk som skabt til danske vinterveje

Nye vinterdæk står godt fast på både sne og is. For nogle dæk kniber det mere på våd og tør vej, viser FDMs store vinterdæktest af 28 dæk. FDM anbefaler, at man går efter dæk, der passer til de ofte våde danske vinterveje.

 

Se mere på FDM's hjemmeside