Gå til hovedindhold
Om FDM Sjællandsringen

Om FDM Sjællandsringen

Om FDM Sjællandsringen

FDM Sjællandsringen er et af Danmarks største og mest moderne køretekniske anlæg på 150.000 m². Vi har ca. 2,4 km bane. Hovedbanen er ca. 1,4 km lang og vi har ca. 4000 m² glatbaner.

Anlægget ligger i det naturskønne område Hedeland lidt syd for Roskilde. 

Anlægget er åbent for alle, også private bilister.

FDM Sjællandsringens formål er  på en sjov og lærerig måde, at forbedre trafiksikkerheden gennem teoretisk, mental og praktisk undervisning i køreteknik samt at afholde særlige event´s, kampagner, kurser og arrangementer.

FDM Sjællandsringen har 10 medarbejdere og 50 fast tilknyttede instruktører, og vi er i gang med en udviklingsproces, som indebærer mange nye tiltag. Der uddannes hvert år mere end 15.000 kursister, og omsætningen er 15. mio. kroner.

Vores kunder spænder lige fra køreskoleelever til efteruddannelse af erhvervschauffører, private, politi samt forsvaret. Herudover har vi ofte større arrangementer for bilforhandlere, virksomheder og organisationer.

Mad og drikke

FDM Sjællandsringen har en velfungerende kantine med tre ansatte. Vi har åbent alle hverdage fra 7:30 til 15:30. Vi serverer morgenmad, smørebrød og baguettes med forskelligt pålæg til fornuftige priser. Te, kaffe, kakao, sodavand, kildevand og diverse kioskvarer er også på kortet.

Vi leverer også mad til kundearrangementer og events som fx grillbuffet, italiensk buffet og lign, både til hverdag og i weekenden efter nærmere aftale.

Se FDM Sjællandsringens kontrolrapport hos Fødevarestyrelsen.

 

Kursus, møde og konference faciliteter

FDM Sjællandsringen råder over flere moderne møde og konference lokaler, som alle har AV udstyr, projekter og wifi. Lokalerne spænder fra 10 - 80 personer. Bl.a. en Excecutive Lounge, med udsigt over banen og plads til 10 personer ved et stort konferencebord.

Kontakt os venligst nedenfor for priser og yderligere information.

Banen

Oversigt over banen

Du er måske også interesseret i...

Sjællandsringen

Faciliteter

På FDM Sjællandsringen har vi en lang række faciliteter. 

Køreteknik

Sikker køreteknik trin 1

Skulle du komme ud for en kritisk situation ude i trafikken, er din reaktion altafgørende.

Special tilrettede kurser

Special tilrettede kurser

Vi arrangerer mange kundetilpassede arrangementer - så ring endelig og nærmere om hvad vi kan gøre for dig.