Gå til hovedindhold

Miljø

Miljø 

FDM Sjællandsringen er Sjællands største køretekniske anlæg med daglige aktiviteter både på og uden for banen for vore mange kursister og kunder.

Aktiviteterne på FDM Sjællandsringen kan medføre støj, hvorfor vi er underlagt en miljøgodkendelse, som danner rammen for, hvilke forhold der skal tages hensyn til i den daglige drift.

Anlægget benyttes ikke til motorsportsløb, men der kan i henhold til miljøgodkendelsen afholdes særlige events - herunder Drivers Event og Sportscar Event. Ved særlige events udarbejdes der et støjskema. 

 

Brændstof

På FDM Sjællandsringen benytter vi Shell´s miljøvenlige dieselbrændstof GTL til alle vore diesel køretøjer - se mere på DCC

 

Ladestandere

Vi har i 2020 fået opsat yderligere 6 lade standere til elbiler og plug-in hybrider. Håber mange kikker forbi og benytter dem :-) 

 

Kør Grønt

FDM Sjællandsringen arrangerer Kør Grønt kurser, hvor kursisterne lærer at køre brændstof økonomisk. Det giver besparelser på 15-20% på brændstofforbruget og giver samtidig en mere trafiksikker og behagelig kørestil. 

 

Vand på glatbanerne

Vi har ca. 4000 m2 glatbane med sprinkler anlæg, der sørger for at banerne er våde og dermed glatte. Vandet genanvendes og der er timere på pumperne for at sikre de ikke kører længere end nødvendigt.

 

Måske er du også interesseret i...

Kør Grønt

Kør Grønt

Det er nemt at spare op til 20 % på dit brændstofforbrug – når du ved hvordan.

Køreteknik

Sikker køreteknik trin 1

Skulle du komme ud for en kritisk situation ude i trafikken, er din reaktion altafgørende.

Både energirigtig kørsel og kørsel på banen

Både energirigtig kørsel og kørsel på banen

Eller...

Find vej

Find vej til os

Du finder os i naturskønne omgivelser lidt syd for Roskilde. Vi har parkering lige uden for døren - også for biler der skal lades.

Skræddersy dit arrangement

Skræddersy dit arrangement

Hos FDM Sjællandsringen har vi forskellige muligheder for at skræddersy dit arrangement præcis, som du ønsker det.

FDM Sjællandsringen

Om FDM Sjællandsringen

Læs om FDM Sjællandsringen.